Zarezerwuj stolik

Poznaj nasz zespół

My kochamy to co robimy

Zespół restauracji Oberża 86 tworzą ludzie, dla których gotowanie to pasja i miłość.
Każde danie ma Ciebie zachwycić a obsługa uśmiechem zapraszać
do ponownych odwiedzin. Sprawdź nas!

Piotr Ciomek

SZEF KUCHNI

Miałem szczęście uczyć się i pracować
u świetnych francuskich szefów kuchni: Oliviera Bellin (Bretania), Jacquesa Chibois (Riwiera Francuska)  i Philippe Abrahama.

Podstaw kuchni kaszubskiej nauczyła mnie moja babcia.
Zapraszam na kuchnię polską w nowoczesnym wydaniu, przygotowywaną
z wykorzystaniem klasycznych francuskich techniki dla uzyskania jak najpełniejszego smaku.
Czuję się spadkobiercą dwóch wielkich tradycji kulinarnych – zachęcam do skosztowania efektów ich połączenia i wizyty
w mojej restauracji.

Dołącz do Nas

Ciągle poszukujemy nowych talentów

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI