Bycie restauratorem to jedno z największych wyzwań, jakie mi się przytrafiły

Bycie restauratorem to jedno z największych wyzwań, jakie mi się przytrafiły. Z dumą zmierzam się z nim i każdego dnia podnoszę poprzeczkę wyżej.

Dania dnia w Oberży86 pozwalają mi się rozwijać oraz podawać Gościom to, co w kuchni kaszubskiej jest najlepsze. Osobiście wybieram się nad Mierzeję Wiślaną, by znaleźć najświeższe ryby, które znajdą się na Waszych talerzach.

Przepis zawsze zależy od połowów rybaków. Szczupak, flądra, jesiotr, okoń? Niewiadomo, co się trafi, dlatego potrawę dopasowuję specjalnie pod rodzaj ryby. Zwracam uwagę na jej skrzela, łuski oraz przede wszystkim zapach. Każdy restaurator pozna po tym idealną rybę.

Zapraszam do restauracji Oberży86 – numer #1 w rankingu najlepszych restauracji w Gdyni!

Comments are closed.