Skip to main content

Witaj! Oto nasze

menu a’la carte

Autorskie połączenie selekcji win i polsko-francuskiej sztuki gotowania.

Od 2019 przodujemy na liście najlepszych restauracji w Gdyni.

Matjas - dziewiczy śledź w kwaśnej śmietanie z selerem naciowym i chrupiącym jabłkiem

31zł

Mus z pieczonej dyni z selerem naciowym i kozim serem

33zł

Pstrąg w galarecie z sosem tatarskim

39zł

Smażona kaszanka z borowikami w cieście francuskim

35zł

Serca kacze flambirowane koniakiem z dodatkiem orzecha włoskiego, jabłka i suszonej śliwki

48zł

Siekany tatar z polędwicy wołowej

49zł

Rosół z perliczki

33zł

z makaronem truflowym i opalaną szalotką

Krem z borowika

35zł

z kruszonym kasztanem i masłem pietruszkowym

Zupa rybna

37zł

Zabielana, aromatyzowana koprem
Nie widzisz pozycji dla siebie?

Nasza obsługa z chęcią doradzi Ci specjalne danie spoza karty menu, które będzie dopasowane do Twoich preferencji.

Jarmuż ze smażonymi borowikami, gruszką i orzechami włoskimi

49zł

Wegańskie pierogi z selerem i orzechami włoskimi

48zł

Filet z polskiego sandacza

73zł

na kopytkach z sosem cydrowym

Filet z pstrąga

68zł

podany na risotto ziemniaczanym z pomarańczowym kawiorem

Risotto z krewetkami, pomidorkami concasse i świeżymi ziołami

73zł

Udko z kaczki

75zł

z kopytkami orzechowymi w sosie pomarańczowym

Pyzy z gęsiną

65zł

na sałatce z ogórka kiszonego

Schab z kością

63zł

z puree z boczkiem i szczypiorkiem i burakami zasmażanymi

Boeuf Strogonow

110zł

z polędwicy wołowej z kluskami śląskimi

Żołądki gęsie

69zł

z rozmarynem duszone w porto

Duszona gicz jagnięca

134zł

z puree z bakłażana podana z frytkami z rozmarynem

Golonka w sosie kminkowym

69zł

z krokietem z kapustą

Strudel jabłkowy

32zł

z lodami waniliowymi od Kwaśniaka i sosem karmelowym

Gruszka duszona

35zł

w syropie korzennym z kremem angielskim i musem czekoladowym

Ciastko czekoladowe

35zł

z lodami od Kwaśniaka z konfiturą śliwkową

Wszystkie ceny zawierają podatek VAT.

Lista alergenów dostępna jest u obsługi restauracji.

Przy grupach od 6 osób doliczamy opłatę za serwis w wysokości 10% wartości zamówienia.

Zarezerwuj stolik

Chcesz zapytać o wizytę w Oberży86 z kuchnią otwartą po 22:00? A może masz inne, indywidualne potrzeby. Po otrzymaniu rezerwacji skontaktujemy się z Tobą w celu potwierdzenia. Zachęcamy do zrobienia rezerwacji telefonicznej pod numerem
+48 505 972 849
rezerwacje